top of page

Wie Wat Waar?

Wat algemene regels en veel gestelde vragen

mainlogo.png

Voor wie is dit evenement?

Voor voertuigen van 30 jaar of ouder.  Het is handig als er ook iemand achter het stuur of op het zadel zit.

Waar is het?

In het centrum van Voorthuizen (kan niet missen). Het is het handigst als u via de AH naar binnenkomt. 
Smidsplein 21, 3781 GR Voorthuizen. (Google link)

 

Wanneer is het?

Op 29 Augustus. We beginnen om 15:00. Inschrijven kan tot 17:30 en we denken te vertrekken rond 18:00 uur. Terug zijn we (afhankelijk van de route/voertuig en startpositie) tussen 19:00-21:00 uur. 

Is het echt Gratis?

Het evenement is en blijft altijd gratis. Dit is echter alleen mogelijk door onze sponsoren en (vaak gulle) vrijwillige bijdragen van de deelnemers. Een evenement zoals dit kan niet zonder vrijwilligers, ook hen zijn we dankbaar voor hun inzet. 

Hoe registreer ik?

Dat kan via de home-pagina. Doe dit echter snel daar we de inschrijvingen sluiten bij een bepaald aantal deelnemers (er komen er 100-derden). Inschrijven tijdens het evenement kan indien we nog plekken overhebben (meestal niet aan het einde). 

Ik heb formulier ingevuld maar ik krijg geen e-mail

Uiteraard vult u, uw e-mail correct in, en kijkt u in uw 'spam'. Vergeet ook niet aan te vinken dat u geen 'robot' bent (mocht u daar aan twijfelen). Lukt het dan nog steeds niet, neem dan contact met ons op. 

En hoe zit het qua aansprakelijkheid, etc.? 

U dient zich gewoon aan de NL wet te houden. U komt als deelnemer en uw blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor uw eigen handelen. Uiteraard verwachten wij wel van u dat u de aanwijzingen van de organisatie opvolgt. 

Nog iets..

Misschien komen hier nog wel meer punten te staan in de aanloop naar het evenement. Uiteraard kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram zodat u altijd op de hoogte blijft. 

bottom of page