Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van klassieke auto's. Zo hebben wij de speciale Klassiekerverzekering met verhuur mogelijkheid. Hierbij kunt u uw klassieker met een gerust gevoel verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw verzekering
Contact
Klassiek Totaal Verzekeringen

Van 't Hoffstraat 26, 3863AX Nijkerk

033-4600000

DESKUNDIG EN GASTVRIJ Gastvrijheid, service en kennis van zaken zitten in ons DNA. Het team van Bossenbroek bestaat uit mensen met een passie voor mode en stralen plezier uit in het vak. Continu zijn wij bezig met vernieuwing, trainingen, styling, lichaamsvormen en merken. Wij willen graag met u meedenken wat bij u past. Wij luisteren naar uw wensen, maar verrassen u ook met nieuwe combinaties. Dat is de taak van een goede personal shopper. U moet zich lekker voelen in uw nieuwe outfit en blij naar huis gaan. Wij zijn pas echt tevreden als u dat ook bent.
Contact
Bossenbroek Man

Kerkstraat 21, 3781 GA Voorthuizen

0342-471378

HISTORIE Sinds 1966 Auto Versteeg Buurman is opgericht in 1966 door de heer M. Versteeg (Ries). Aan de Kerkstraat in Voorthuizen begon Ries Versteeg met zijn eigen bedrijf waarbij aan de zijden van de Kerkstraat en Schoolstraat tevens een benzinepomp van Shell stond. Vanaf het begin was hij dealer voor het merk Simca. Pionieren in een tijd van toenemende mobiliteitsvraag. In de kleine showroom pasten maximaal 2 auto’s. Heel bijzonder in die tijd auto’s in een showroom tentoongesteld. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf en ook het aantal medewerkers. Dus was het tijd voor medewerker vanaf bijna het eerste uur Rinus Hofland om zijn klompen te verruilen voor werkschoenen, omdat hij chef monteur werd. In 1971 werd een pand van voorheen Garage van Loon, later Schep, aangekocht aan de Hoofdstraat 60. De showroom bleef in het centrum en in 1977 werd een nieuwe werkplaats gebouwd aan de Hoofdstraat.
Contact
Auto Versteeg Buurman Voorthuizen

Hoofdstraat 62, 3781 AH Voorthuizen

0342-471414

Veldhuisen motoren techniek levert en verzorgt alles wat in technisch opzicht in verband staat met motoren. Het reviseren en onderhouden van motoren en het leveren van compleet nieuwe of gebruikte motoren en onderdelen, behoort al zo’n twee decennia tot onze dagelijkse kost. Voorheen gevestigd in Wekerom, werkt ons familiebedrijf van oudsher graag voor garagebedrijven. Wij nemen hen, als servicedienst, graag het specialistische revisiewerk uit handen dat bij ons vak hoort. Maar ook voor die serieuze autoliefhebber, met bijvoorbeeld een oldtimer, staan wij graag klaar.
Contact
Veldhuizen Motoren Techniek

Rijksweg 88a, 3781 LW Voorthuizen

0342-440891

WIE WE ZIJN? U zoekt naar RVS of aluminium toepassingen op maat? Aangenaam! Wij zijn Geurts Metaal & Techniek. We werken uitsluitend op aanvraag. Daardoor zijn we ook zo kritisch op elk product dat we maken of bewerken. Door onze brede kennis kunnen we snel inspelen op verschillende opdrachten. En daardoor is ons klantenbestand zo veelzijdig. Dat gaat van bouwbedrijven, productiebedrijven, designers, restaurants tot particulieren.
Contact
Geurts metaal & techniek

Noordersingel 32, 3781 XJ Voortuizen

06-50531175

Kärcher Voorthuizen, uw Partner in Reiniging Over ons Kärcher Voorthuizen is dé leverancier in reinigingsproducten voor de professional. Het servicegerichte bedrijf is 25 jaar geleden opgericht door Gert van Maanen. In deze periode is het bedrijf, samen met een professioneel team, uitgegroeid tot een full-service bedrijf. U kunt bij ons terecht voor: Verkoop van een breed assortiment nieuwe én gebruikte machines Verhuur van tal van machines en 24-uurs storingsdienst Service en reparatie op de werkplaats én op locatie Wij kiezen voor kwaliteit en leveren daarom alleen hoogwaardige producten. Wij zijn dan ook official dealer van Kärcher, Unger en TRON; ieder merk levert op zijn eigen terrein topproducten. Hiernaast levert het bedrijf veel maatwerk. De monteurs zijn altijd op zoek naar slimme, innovatieve en praktische oplossingen voor de klant. Niet voor niets behoort Kärcher Voorthuizen bij de Top 14 Kärcherdealers van de BENELUX.
Contact
Karcher Voorthuizen

Baron van Nagellstraat 90A

0342-474555

Vermeer uw Huisschilder Vermeer uw Huisschilder is opgericht in 2003 door mijn vader . hij heeft dit bedrijf 8 jaar lang zelfstandig gerund. Wegens omstandigheden heb ik het bedrijf overgenomen. Inmiddels run ik het schildersbedrijf al ruim anderhalf jaar. voordat ik Vermeer uw huisschilder heb overgenomen. Heb ik de schilders opleiding met succes afgerond. Daarna heb ik ruim 3 jaar voor een werkgever gewerkt en hier al veel ervaring opgedaan. zo kan ik alles van het begin tot het eind van de klus zelf regelen en met de klant bespreken . Dan heb ik het over de wensen van de klant , de kleur de verf , en het verfsysteem zowel binnen als buiten aangebracht word, waarneer de klus is geklaard en de klant tevreden is, hebben ze er jaren plezier van . Vermeer uw huisschilder is aangesloten bij het huisschilder plan van Sikkens
Contact
Vermeer uw Huisschilder

Haarkampstraat 41, 3781 GV Voorthuizen

06-45760200

Lunchen of gezellig borrelen in Voorthuizen Bij Lounge3 kunt u terecht voor een lunch, diner of gezellig borrelen. Ons loungecafé is geschikt om in alle rust bij te kletsen of om spontaan een kopje koffie te drinken. Probeer in dat geval zeker ons huisgemaakte gebak eens! Ook heerlijk dineren is bij ons mogelijk. Al onze producten worden vers gemaakt met hoofdzakelijk natuurlijke producten! Omdat we alles zelf maken, kan iedereen bij ons aanschuiven. Allergieën en diëten zijn bij ons geen probleem. Naast een hapje en een drankje hebben wij nog enkele specialiteiten op het menu staan.
Contact
Restaurant Lounge 3

Van Den Berglaan 3, 3781 GE Voorthuizen

0342-471726

Stevaplu Fokken en houden van pluimvee
Contact
Stevaplu

Molenweg 113, 3781 VC Voorthuizen

0342 471 631

De Bunckman is zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner.
Contact
Restaurant de Bunckman

Bunckmanplein 1, 3781 GG Voorthuizen

0342-417999

Wij kunnen ons voorstellen dat u enige moeite hebt met de half Nederlandse, half Engelse naam van ”THE HAP”. Daarom een korte uitleg. HET HOLLANDS ANGORA PARK Op ‘landgoed THE HAP’ stonden in 1924 een aantal schuren die gebruikt werden als Angora farm, de Angora konijnen werden iedere dag geborsteld en de wol werd naar Engeland geëxporteerd. De wol werd onder andere gebruikt voor exclusieve kleding. De toenmalige eigenaar, (de heer Carel Gustaaf Olie), had een zéér goede relatie met zijn Engelse afnemers. Zo ontstond de half Hollandse, half Engelse naam ”The HAP”: Wat staat voor: Het Hollands Angora Park. Waarbij dan het eerste woord in het Engels werd geschreven en de rest werd afgekort naar HAP. De schuren waarin destijds de Angorakonijnen gehouden werden bevonden zich ongeveer waar nu het servicecenter staat. In 1938 vestigde de heer Jan Jacob de Gooijer zich op deze locatie en starte de eerste primitieve vormen van recreatie. Zo werden de agrarische opstallen ’s zomers omgetoverd tot vakantiehuisjes. Later werdt dit uitgebreid met een camping. angora konijnen 1927 The HAP Verhuur-boekje-opa-p1 1974 In 1974 nam GerritJan de Gooijer het “recreatiebedrijf” van zijn vader J.J. de Gooijer over, hij begon daarnaast met de verkoop van stacaravans. 1980 histor2Na een aantal jaren van alleen verkoop, kwam het idee om zelf chalets te gaan bouwen en zo kwam eind 1980 de eerste houten stacaravan met de naam Wilja uit de fabriek rollen. Het is echter niet bij die ene Wilja gebleven, daarna volgen nog vele andere modellen. 1982 histor4Ook bij de stacaravans, chalets en mobiele bungalows is het niet gebleven, het bedrijf bleef verbreden en in 1982 stonden de eerste Beyerland toercaravans op het showterrein. In 1985 werd er een showroom gebouwd, voor een nog betere presentatie van de tourcaravans. Inmiddels is onze showroom diverse keren uitgebreid en begint het een echt experience centrum te worden. 2015 In 2015 hebben Jan en Willeke de Gooijer (broer en zus) THE HAP van hun vader over genomen. Een nieuwe generatie gaat weer verder.
Contact
The Hap

Kieftveen 13, 3781 PP Voorthuizen

0342-471828

Autoservice Boersen is op 12-02-1990 gestart door Wim Boersen. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een moderne universele autogarage met 3 monteurs. In 2014 is de bouw van onze nieuwe autogarage met uitgebreide faciliteiten afgerond. Hierin hebben wij 4 bruggen tot onze beschikking. Waar wij service verlenen en reparaties verrichten aan alle merken auto’s en bedrijfswagens. Wij kunnen voertuigen tot en met 5500 kg op onze bruggen plaatsen. Onze uitleesapparatuur wordt half-jaarlijks geupdate zodat wij beschikken over de laatste gegevens van alle automerken. Gebruik makend van gekeurd apparatuur en kwaliteitsgereedschap kunnen wij reparaties vakkundig uitvoeren. Met RDW erkende keurmeesters kunnen wij uiteraard uw voertuig ook APK keuren.
Contact
AutoService Boersen

Lankerenseweg 2, 3781 NB Voorthuizen

0342-471085

Van de Kamp Woninginrichting is een familiebedrijf, welke officieel sinds 1948 staat ingeschreven bij de KvK, maar zijn oorsprong al in de eerste jaren van 1900 heeft liggen. Ooit begonnen als een 'Winkel van Sinkel' met de naam Johannes van de Kamp Manufacturen en Galanterieën zijn we door de jaren heen geworden tot wat we zijn: Een eigentijdse woninginrichter waar vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De merken die van de Kamp woninginrichting voert zijn allemaal A-merken, waardoor garantie en kwaliteit gewaarborgd zijn. Hans en Colinda van de Kamp hebben met hun medewerkers plezier in hun vak. Hierdoor ontstaat een prettige sfeer op de werkvloer waar elke klant zeker iets van mee krijgt wanneer zij de winkel bezoeken of wanneer op een andere manier contact wordt gelegd.
Contact
van de Kamp Woninginrichting

Kerkstraat 16, 3781 GB Voorthuizen

0342-471400

Over Hubo Voorthuizen Mensen komen graag bij ons, omdat we meer doen dan alleen artikelen en materialen leveren. We proberen oprecht met de klant mee te denken. We leveren materialen bij huis af en nemen desnoods graag de klus uit handen. Als enige bouwmarkt in de regio hebben we een mooi assortiment voor je interieur. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte kasten, deuren en raamdecoratie. We kunnen dit ook nog bij je thuis installeren! Onze bouwmarkt mogen wij Hubo XL noemen, vanwege het uitgebreide assortiment zoals tuinhout, bouwstoffen en sanitair. Je bent van harte welkom bij Hubo XL Voorthuizen!
Contact
Hubo XL Voorthuizen

Verbindingsweg 39, Voorthuizen

0342-464509

De vijf principes van Brons Voorthuizen 1. Ondernemen is een samenspel Al meer dan 80 jaar trekken we als familiebedrijf nauw op met veehouders in heel Nederland. We zijn sterk betrokken bij uw bedrijf en geloven dat we de beste resultaten sámen bereiken. Onze dierspecialisten, nutritionisten, planners en inkopers genieten van deze samenwerking en maken zich er sterk voor. Elke dag ! Binnen ons bedrijf bent ú toonaangevend. 2. Kwaliteit is de basis van rendement In Voorthuizen produceren we onze Unieke concept, krachtvoeder én melkpoeder (in twee aparte fabrieken). We zijn specialist in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige voeders. 3. Betrouwbaarheid is goud waard De kwaliteit van onze voeders is constant op een hoog niveau. Niet de marktsituatie bepaalt de samenstelling, maar de behoefte van uw dieren. Een betrouwbare factor in uw bedrijfsvoering! Om welke afspraken het ook gaat, we houden ons eraan. 4. U bent de ondernemer, wij de specialist U werkt nauw samen met onze dierspecialisten en nutritionisten. Of het nu gaat om voer, voeding, voervertering, gezondheidszorg of stalmanagement, onze specialisten ondersteunen u met hun expertise. We zijn betrokken bij uw bedrijf en denken met u mee! 5. Eén telefoontje is genoeg Hebt u een vraag? Wilt u een voerlevering inplannen? Wilt u het recept aan laten passen? Hebt u alle tijd voor overleg of is er haast bij? Eén telefoontje en we gaan het voor u regelen. Als klant weet u dat het hele team voor u klaar staat.
Contact
Brons Voorthuizen

Molenweg 10, 3781 VD Voorthuizen

0342-477877

OVER LIEFTING Dit zijn wij Bij Liefting Elektrotechniek kunt u terecht voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Als particulier ondernemer, voor woningbouw, renovatie, winkels, bedrijven, recreatieondernemers en utiliteit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het keuren van uw elektrische installatie volgens de NEN 1010, de norm voor laagspanningsinstallaties.
Contact
Liefting Elektrotechniek

Hoofdstraat 90-2, 3781 AJ Voorthuizen

0342-474707

Bij ons autobedrijf vindt u uiteenlopende services. Nieuwe auto's en occasions van bijna alle gerenommeerde merken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij CatsburgRuiter wordt deskundigheid gecombineerd met een klantvriendelijke benadering. Ons eerlijke advies zal u helpen om een goede keuze te maken. Meer weten over ons bedrijf? Kom snel eens langs voor een bakje koffie!
Contact
Autobedrijf Catsburg Ruiter

Lange Zuiderweg 36, 3781 PL Voorthuizen

0342-473334

Wij zijn uw adres voor al uw financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk, onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies, dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren, op basis daarvan wordt door ons onderzocht wat voor u een passende oplossing is. Hierbij moeten wij voldoen aan de Wet op het financieel toezicht. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij hebben hiervoor de verplichting tot Permanente Educatie. Onze medewerkers zitten dus regelmatig ”achter de studieboeken” om u van een goed advies te kunnen voorzien. Kortom: wij laten binnen onze mogelijkheden geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.
Contact
van den Hul en Luigjes

Kerkstraat 2, 3781 GB Voorthuizen

0342-476131

Autopoetsbedrijf en antiroestcenter Henk Brons in Barneveld is een klein dynamisch bedrijf dat zich sinds 1999 richt op het polijsten, poetsen, lakverzegeling en het reconditioneren van u auto,bus of vrachtauto. Verder zijn wij een antiroest(corrosie) center voor het tectylleren van uw voertuig waarvoor wij FILM FLUID de meest effectieve roestbeschermer gebruiken zodat u oldtimer, youngtimer, klassieker of camper e.d. voor vele jaren beschermd is.
Contact
Henk Brons

Kallenbroekerweg 162, 3771 TB Barneveld

0610904224

Verhuur BAJ productions heeft jaren verhuur ervaring in de evenementen branche. Hierdoor hebben wij de kennis en de materialen in huis zodat u met uw bedrijf, stichting of als particulier verzekerd bent van een geslaagd project. Natuurlijk verhuren wij lossen producten of kleine projecten op afhaal basis. Wilt u een offerte aanvragen voor uw project, mail ons Info@BAJproductions.nl verkoop BAJ productions is een ervaren partner wanneer het gaat om installatie van geluids en of licht installatie. Ook voor mobiele installatie’s kunnen wij veel voor u betekenen. full service BAJ productions maakt jouw evenement helemaal compleet. Wij bieden niet alleen losse producten, maar ook kun je door ons het hele evenement laten organiseren. Van uitnodiging van uw gasten tot het compleet opleveren van de feest locatie.
Contact
BAJ Productions

Verbindingsweg 34B, 3781 LS Voorthuizen

06-19524377

Contact
Café de Lindeboom

Hoofdstraat 183, 3781 AE Voorthuizen

Contact
Café de Moriaan

Hoofdstraat 181-1, 3781 AE Voorthuizen

Roordink Bedrijfswagens
Contact
Roordink Bedrijfswagens

Harselaarseweg 16, 3771 MB Barneveld

Het Vloerenhuis Amsterdam bestaat al sinds 1908 en legt de mooiste parketvloeren door heel Nederland. Voorthuizenaar Dave van Maanen is daar werkzaam en helpt u graag bij de keuze voor uw nieuwe vloer.
Cooster Coaching Accountants
Het begint met een goed idee! U heeft een goed idee. Dit wilt u concreet maken. Liefst nog pakkender en mooier dan u voor ogen heeft. Met een creatieve partner die verder denkt. Een die gewoon zijn mening geeft, adviseert en snel schakelt. CommDesign is die partner. Samen om tafel, dan ontstaan de beste ideeën. Een ieder met zijn eigen kwaliteiten. Waar nodig schakelen we een externe professional in. Zo houden we elkaar scherp. Maar altijd samen met u. Voor het beste resultaat. CommDesign. Creatieve Doeners
Contact
CommDesign

Displayweg 2, 3821 BT Amersfoort

+31 (0) 33 455 96 99

Vragen?

We antwoorden meestal met 24 uur, behalve in het weekend. Alle e-mails worden vertrouwelijk behandeld en we spammen op geen enkele manier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht