By Een Oldtimer On dinsdag, september 05 th, 2017 · no Comments · In

Recordaantal deelnemers Oldtimerevenement Voorthuizen

 

VOORTHUIZEN ,,Het is ongelooflijk. We hebben nog nooit zoveel deelnemers gehad en het publiek stond rijen dik langs de weg.” Henk Bossenbroek kijkt namens de organisatie van Oldtimerevenement Voorthuizen met veel plezier terug op donderdagavond.

Meer dan vijfhonderd bijzondere voertuigen waren te bewonderen op het Bunckmanplein, waarna een rondrit door de omgeving volgde. Bossenbroek: ,,Een aanzienlijk aantal voor een klein dorp als Voorthuizen. Veel deelnemers uit de regio, maar ook van ver weg.” De omstandigheden waren uitstekend. ,,Het weer was prachtig en de sfeer erg gemoedelijk. Iedereen stond met een glimlach te kijken.”
Prijswinnaars Oldtimer evenement Voorthuizen
Share

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

We antwoorden meestal met 24 uur, behalve in het weekend. Alle e-mails worden vertrouwelijk behandeld en we spammen op geen enkele manier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht